محتوای دوره : ساختار نوشیدنی ها بر اساس طبایع و مزاج ها، تهیه نوشیدنی های بین المللی و استاندارد، نوشیدنی های سرد کافئین دار، اصول کار با کوکتل شیکر به همراه حرکات نمایشی، سرد نوش های گیاهی و...
محتوای دوره : آشنایی با تکنیک های فرآوری شیر و انواع فوم، آشنایی با پترن های اولیه لته آرت، آشنایی با انواع شیپ ها، پیچر و کاپ های مختلف، پترن سازی و ایجاد طرح های ترکیبی، اصول اولیه پورینگ و با...
آموزش دوره تخصصی باریستا از مزرعه تا فنجان همراه با اعطای مدرک بین المللی QAL انگلستان
سمینار بزرگ مدیریت کسب و کار با حضور برندهای برتر اصفهاناستاتید :
آموزش ثبت شرکت، این دوره در ۳ جلسه ۳ ساعته ( ۹ ساعت آموزش )، استاد این دوره : جناب آقای حمیدرضا قربانی
آموزش بازاریابی و فروش، این دوره در ۱0 جلسه ۳ ساعته ( ۳0 ساعت آموزش )، استاد این دوره : مهندس الهام شایق
آموزش بازاریابی تلفنی، این دوره در ۳ جلسه ۳ ساعته ( ۹ ساعت آموزش )، استاد این دوره : مهندس امیر ارسلان حدیدی
آموزش مبانی مدیریت و کنترل پروژه بر اساس الگوی PMBOK، این دوره در ۲۰ جلسه ۲ ساعته ( ۴۰ ساعت آموزش )، استاد این دوره : مهندس زهرا محبوبی
آموزش حسابداری عمومی و پیشرفته، این دوره در 35 جلسه ۲ ساعته ( 70 ساعت آموزش )، استاد این دوره : مهندس زهرا محبوبی